Praktisk info


Kontaktinfo

Tlf.: 4049 6232

Mail: psykolog@sandiemosdal.dk

Adresse: Nordre Ringgade 59D, 4200 Slagelse


Rutevejledning

Klinikken befinder i et privat sundhedscenter i Slagelse; Fabrikken - Center for Sundhed. Sundhedscentret har til huse i den gamle margarinefabrik; deraf navnet. Hovedindgangen er på bagsiden af bygningen, via døren til venstre i glaspartiet. Venteværelset er i stueetagen og klinikken er beliggende på 1. sal.


NB: Der er ingen elevator til 1. sal i bygningen. 


Parkering

Der er gratis parkering på parkeringspladsen i tilknytning til Fabrikken - Center for Sundhed. 


Offentlig transport 

Slagelse Station ligger ca. 15 min. gang fra klinikken. Busserne 903, 904 og 905 går fra Slagelse Station til stoppesteder nær klinikken. Der er få min. gang fra nærmeste stoppesteder. 


Priser

Individuel terapi 60 min.: 950kr.

Individuel supervision 60 min.: 950kr.

Gruppesupervision 60 min.: 1400kr. 

Sundhedsydelser såsom terapi er momsfri. 

Alle øvrige priser er angivet ekskl. moms. 

Afregning sker via faktura og indbetaling til bank senest otte dage efter modtagelse af fakturaen. 


Sundhedsforsikring

Jeg har en samarbejdsaftale med Sygesikringen Danmark, som dækker op til 24 samtaler om året med 200-300kr. pr. samtale. Ønsker du at gøre brug af en privat eller arbejdsrelateret sundhedsforsikring, er du også velkommen til det.

 

NB: Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen og kan derfor ikke modtage henvisninger fra din egen læge. Det betyder, at jeg ofte har relativ kort ventetid. 


Afbud

Evt. afbud eller ændring af tiden bedes meddelt senest 24 timer inden samtalen. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves den fulde pris for den aftalte tid. Afbud skal ske på sms eller på min telefonsvarer.