Om mig

 

Jeg er 44 år og har siden 2009 boet i naturskønne Sorø med min mand og vores to børn. Jeg er uddannet psykolog fra University of London, hvor jeg har læst første del af min uddannelse, og Københavns Universitet, hvor jeg har afsluttet den i 2006 som Cand.Psych.. Jeg har siden da arbejdet flere år i psykiatrien, i en kommune og i privat praksis, før jeg åbnede min egen praksis i Slagelse i 2018. Jeg blev autoriseret af Psykolognævnet i 2011.

 

Terapien har været den røde tråd i mit arbejdsliv og jeg er i gang med at færdiggøre min specialistuddannelse i psykoterapi. Kognitiv terapi er min hovedretning og herunder også de nyere bølger af kognitiv terapi; DAT (dialektisk adfærdsterapi) samt CFT (compassion fokuseret terapi). Jeg har primært arbejdet med voksne – unge som ældre – som har haft brug for sparring og behandling af selvværdsproblematikker, stress, angst, depression, kriser, traumer og belastninger samt følelsesregulering, relationelle vanskeligheder, konflikthåndtering, selvskade og selvmordsimpulser.


Jeg arbejder som psykolog under psykologloven og de etiske principper for nordiske psykologer, hvilket bl.a. betyder at du vil blive mødt med respekt, at jeg har tavshedspligt, og at alle dine oplysninger bliver håndteret fortroligt. Jeg er medlem af Dansk Psykologforening, Dansk Psykoterapeutisk Selskab for Psykologer (DPSP) og Selskab for Adfærds- og Kognitiv Terapi (SAKT).


NB: I de senere år er man blevet opmærksom på den positive effekt det har på os mennesker at opholde os i naturen. Det beroliger helt naturligt vores ofte stressede nervesystem, i en hverdag og et samfund, hvor vi forventes at yde mere og mere, og hvor vi konstant udsættes for en meget kraftig sanse- og informationspåvirkning, som vores hjerner ikke er udviklede til at navigere i over længere tid. Så hermed en kærlig opmuntring til at tage en pause ind imellem og gå ud og bare være i naturen omkring os her på Vestsjælland, hvor vi er omgivet af skøn natur fra Vig til Bisserup:-)